Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Apple & Mac » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Suggest a Ryzen PC within 50k

PC Components / Configurations - www.digit.in
1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.')

Ans:

Video Production for Web/Youtube.

Photoshop & Premier.

2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this too.

Ans:

Max 50+5k

3. Planning to overclock?

Ans:NO

4. Which Operating System are you planning to use?

Ans: Windows 8/10

5. How much hard drive space is needed?

Ans:1TB

6. Do you want to buy a monitor? If yes, please mention which screen size and resolution do you want. If you already have a monitor and want to reuse it, again mention the size and resolution of monitor you have.

Ans: Yes. Anything that budget allows.

7. Which components you DON'T want to buy or which components you already have and plan on reusing?

Ans: NA

8. When are you planning to buy the system?

Ans: This Month

9. Have you ever built a desktop before or will this be done by an assembler?

Ans:Assembler

10. Where do you live? Are you buying locally? Are you open to buying stuff from online shops if you don't get locally?

Ans: Bhubaneswar, Odisha

11. Anything else which you would like to say?

Ans: This PC will be used for casual work like editing VLOG, Events etc. And will be editing footage from iphone and cheap DSLRs.

 


Read responses in digit.in

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more