Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Computer Components » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Red light, and blue screened!

Motherboards Forum - www.tomshardware.co.uk
Specs:

NXZT Apollo

Sparkle 300w

Intel I3 2120

Xigmatek Gaia

Biostar H77-MU3

16Gb 1333Mhz RAM

64gb Crucial M4 SSD

N/A

ATI Radeon 7850

Windows 7 Home Premium 64-Bit

24x DVD Burner

--

Minus the SSD as it broke and I replaced it with an HDD from a laptop two days ago. Now, today, I got a blue screen of death, and when I turn on the PC it won't boot and there's a red light on my Mobo. I don't know if that light has been there always, but it's the first I've seen of it.

What should I begin to do to fix this? As I said it bluescreened, so I shut it off and now it doesn't boot at all. Everything seems to run inside the case, but that red light is still there. Nothing appears on my monitor.

Could this be the HDD I just added to it, or is it the Mobo (perhaps the pwer supply?)

Just hope, if it is the mobo, I can salvage the HDD and put it back into the laptop.

Thanks for reading.


Read responses in tomshardware.co.uk

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
A History of Nvidia GeForce
A History of Nvidia GeForce
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more