Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Apple & Mac » Read message
RSS: Subscribe to RSS

3 TB Raid 1, seems slow on network...

Mac Support - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
I have a iomega X2 that I modified and put into a server rack case, Video here if anyone wants to see it

Tube

Anyways when transferring files to it I get very slow speeds, like 8-15 MB/s and even slower, I have a file server running Windows server and transferring over to that server I get the full gigabit speeds (100 MB/s). (no raid)

Am I getting the slow speeds on the NAS due to the raid 1 configuration its set up on ? I presume that is the problem but would expect it to be faster than that.

I have a job that copies files from the Windows Server to the NAS 1x per week, that way I can copy /back up files from the PC over to the Windows server at high speed, then the NAS can grab the files from that server for the redundant back up.

Any thoughts?


Read responses in techsupportforum.com

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
A History of Nvidia GeForce
A History of Nvidia GeForce
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more