Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Computer Components » Read message
RSS: Subscribe to RSS

No post beep after unplugging chassi fan headers!

Components Forum - www.tomshardware.com
Please Help! I recently finished building a gaming pc and everything was working fine, i mounted it in the case and everything was good, i got into windows everything seemed fine.

Then, i took out my chassi fan headers as i needed more length on one of them, after plugging them back in i turned the pc back on none of the chassi fans work and there is no picture. My CPU fan starts spinning and my motherbard has a green LED telling me it has power but there is no beep when turned on.

I have now unplugged all chassi fan headers and there is still no beep!


Read responses in tomshardware.com

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
A History of Nvidia GeForce
A History of Nvidia GeForce
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more