Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Apple & Mac » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Mac Pro 5,1 and RX570 issues

Mac Pro - MacRumors Forums - forums.macrumors.com
Hi Macrumors Community

I recently gotten a RX570 as a gift and was thinking to replaced the default HD5770 from my mac pro with it.

Installing the GPU was quite straight forward

So here is my current issue:

Black boot screen.

Lights on the GPU is running

This is my hardware configuration:

Mac OS 10.13.4

Mac Pro (Mid 2012)

Model Identifier: macpro 5,1

GPU: ASUS Sytrix RX570 4GB

Power cable: Dual mini 6pin to 8pin

I search online extensively but all seems to be solutions for rx580 and 480 and hacintosh solutions. High Sierra claims to be able to support rx570

So i am quite lost and was hopping for some assistance over here

Thanks is advance!

 


Read responses in forums.macrumors.com

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
A History of Nvidia GeForce
A History of Nvidia GeForce
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more