Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Computer Components » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Huawei WS320 WiFi Booster problem

RAM and Power Supply Support - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
I installed this little device and got the green light indicating I had installed it successfully but devices had no internet connection when connected to it. I then found someone mentioning that I should try changing the IP address of the device which I did but the wireless devices log in and go straight to the management page of the device. It says that the device should be accessible by typing 192.168.1.254 into the browser. My machine opened it automatically but the IP address was 192.168.2.254. I have tried changing it to 192.168.1.45 and 192.168.2.99 so far and no joy. If anyone has any helpful suggestions here I'd be very grateful.


Read responses in techsupportforum.com

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
A History of Nvidia GeForce
A History of Nvidia GeForce
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more