Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Computer Components » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Crosshair Hero VI shutdown and restart problem- Help....

AMD Motherboards - www.overclock.net
Hi all

Well I think I have a defective motherboard. After 3days of working flawlessly suddenly it does not shut down anymore. When shutting down it immediately loops back to restart mode. Funny thing is I can get it to sleep perfectly good, with hybrid power mode disabled (admin cmd powercfg -h off) !

I have reinstalled win10 but the problem persists. This happens also at low level with no op installed - if I have it with no power at all and just turn on the power supply switch the system starts immediately instead of waiting for me to press the power button. And if I forced it to shutdown with the power button this will not turn it back on, I have to switch off and on the power supply and then again it starts by itself.

tried using a different power supply cpu cable, , take out the reset and power mb connectors, and any other action I can think of

Has this happened to anyone ? What do you think should I rma the mb ?

Edited by ninogui - Today at 9:08 am '); }


Read responses in overclock.net

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
A History of Nvidia GeForce
A History of Nvidia GeForce
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more