Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Laptops » Read message
RSS: Subscribe to RSS

8Gb Ram installed (4gb reserved to...

Laptop Support - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
Hello TFS team, Happy new year!

I have a weird issue, for some reason I cant use all my 8GB ram.

I tried to fix it through /msconfig and nothing happened.

I also checked if BIOS recognises my RAM and it's just fine, Im so confused IDK what to do..

My Rams are (2x2gb) 1600MHz Kingston & (1x4gb) 1600 Mhz Kingston, both same CAS and other stuff, everything worked fine in the past until last 3 days.

The only solution Im thinking at the moment is to reinstall windows, but before I do that I'd like to know if there is anything else to try.


Read responses in techsupportforum.com

Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
A History of Nvidia GeForce
A History of Nvidia GeForce
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more