Forumsee logo
Forumsee » Hardware » General » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Odd OC problem

General Hardware | Overclockers Forums - www.overclockers.com
So I powered on pc this morning to be greeted with hard reset after few seconds I let it boot up normally. Once inside windows I noticed some cores have gone down to 1.4 ghz. Now I wouldn't be so surprised if OC wasn't stable but it survived one hour in prime 95 with some minor fluctuations in speed about 50mhz up and down. This only happend when I was setting up OC for the first time, it was set on 4.3 for about 6 months before this happend so thats why its so strange.

I fixed this speed lock by changing vcore a bit saving then entering bios again and setting vcore as it was before.

Should I be worried? What could go wrong BIOS, PSU, OC itself?
Date: Jan 12, 2018   


Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
production-frontend
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more