Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Apple & Mac » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Suggest a Ryzen PC within 50k

PC Components / Configurations - www.digit.in
1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.')

Ans:

Video Production for Web/Youtube.

Photoshop & Premier.

2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this too.

Ans:

Max 50+5k

3. Planning to overclock?

Ans:NO

4. Which Operating System are you planning to use?

Ans: Windows 8/10

5. How much hard drive space is needed?

Ans:1TB

6. Do you want to buy a monitor? If yes, please mention which screen size and resolution do you want. If you already have a monitor and want to reuse it, again mention the size and resolution of monitor you have.

Ans: Yes. Anything that budget allows.

7. Which components you DON'T want to buy or which components you already have and plan on reusing?

Ans: NA

8. When are you planning to buy the system?

Ans: This Month

9. Have you ever built a desktop before or will this be done by an assembler?

Ans:Assembler

10. Where do you live? Are you buying locally? Are you open to buying stuff from online shops if you don't get locally?

Ans: Bhubaneswar, Odisha

11. Anything else which you would like to say?

Ans: This PC will be used for casual work like editing VLOG, Events etc. And will be editing footage from iphone and cheap DSLRs.

 
Date: Dec 7, 2017   


Last videos:

new naming scheme? :D 8-)
new naming scheme? :D 8-)
Macbook Pro Retina 2012 Screen Flickering
Macbook Pro Retina 2012 Screen Flickering
Worst game of soccer in history...
Worst game of soccer in history...
R.I.P. Don Williams
R.I.P. Don Williams
White MacBook screen is corrupt, intermittent
White MacBook screen is corrupt, intermittent
MacBook Pro 2016 clicking case
MacBook Pro 2016 clicking case
Sam Sung has been helping people get jobs at Apple!
Sam Sung has been helping people get jobs at Apple!
Replace Bottom HDD in 2012 Mini Server
Replace Bottom HDD in 2012 Mini Server

Cars ·
Travel ·
Pets ·
production-frontend