Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Computer Components » Read message
RSS: Subscribe to RSS

At 700Hz/0.1s JPlay does not sound good in Windows Server 2016

Computer Audio - www.head-fi.org
4 months ago, I gave it a try with Windows Server 2016. Before that, I was running dual pc setup in Windows Server 2012 core on both pc. My daclink was at 700Hz/0.1 sec and for me that was the ultimate sound. I will not go through all the problems that I've had with installing and setting Windows Server 2016 core on both machines and making sure that playback is not interrupted at 700Hz/0.1s. Finally, when all was setup right and I was enjoying continuous playback with the ultimate setting, what was my surprise to discover that the sound somehow was not right. Harsh highs and middles and very flat lows. So, I've decided to listen to Marcin's advice (co-maker of JPay) and set daclink at 1Hz/10s and for now that is the ultimate sound for me. If someone have had that experience, please share it here.

Thank you!

 
Date: May 19, 2017   


Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
production-frontend
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more