Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Networking » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Long Ethernet run problem

Cabling and Network Cards - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
Hello, I have installed a new piece of equipment that needs an internet connection. It is in a building roughly 600' from the nearest modem. I ran cat6 cable the full distance, about halfway I put in a Ethernet switch in a sealed box. I had no connection on the far end. We I go to the box and disconnect the switch, put my laptop on the cable connected to the modem I have connection, if I connect the switch back and use a short cable I have no connection again. I removed the switch and went to my modem, using short cables I connected the switch to my laptop and it works, but once I connect it at the halfway point I have nothing. I know the switch is good and the cables because I can connect them separately and everything works, just not all together where I need it. Any ideas?
Date: Jan 10, 2018   


Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
production-frontend
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more