Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Networking » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Major Issue With New Build

Modems/Cable/DSL/Satellite - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
I put together a new build today and it has one, or more, issues. The first time I tried to power it on, all that happened was a brief CPU cooler fan spin. This board has a series of LED's on the bottom. They would flash repeatedly at a regular interval, if I held the power switch down.

I've tried clearing the CMOS, moving RAM modules around, removing a video adapter. The only different behavior I received was with trying a different PSU. It would go into a boot-loop lasting about two seconds each time until I cut the power.

Here are the component specifics:

Gigabyte B250M-DS3H Motherboard, Rev. 1.0

Intel i7-7700 CPU.

Cougar VTX-700 PSU.

Kingston Fury HyperX DDR4 2400 RAM, 2*4GB.

The alternate 550W PSU came from an old Athlon 64 system. In the morning, I will try putting the new PSU in the old system. Beyond that, I don't know. I messed with this for six hours today, so I am, as my dad used to say, "Dog tired."
Date: Jun 18, 2017   


Last videos:

Hauppauge HD PVR 2 video blurry...
Hauppauge HD PVR 2 video blurry...
Youtube 8k
Youtube 8k
Laptop screen each second white...
Laptop screen each second white...
Android TV is receiving a massive UI overhaul along with Google Assistant
Android TV is receiving a massive UI overhaul along with Google Assistant
How To Install Pi-Hole in Windows via Hyper-V & Debian
How To Install Pi-Hole in Windows via Hyper-V & Debian
I did a Kaby Lake HTPC build for 4k streaming
I did a Kaby Lake HTPC build for 4k streaming
Interesting video by a brand
Interesting video by a brand
Blinking Icons/Taskbar
Blinking Icons/Taskbar

Cars ·
Travel ·
Pets ·
production-frontend