Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Monitors & Multimedia » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Issue with monitor in Windows, after failed Linux Mint install

Monitors and Displays - www.overclock.net
Weird title, I know, but its what happened. I went to install Linux Mint alongside Windows 10, experienced some graphical glitches when trying to start the LiveUSB, an error regarding Noveau shortly after, and finally no results whatsoever. No worries, I figured, I'll just scrap that idea and just stick with Win10 - except for the fact that one of my monitors refuses to come out of the "No Signal" state, no matter what I do.

The monitor in question is my VG248QE, my other 3 monitors come on and run just fine. So far, I've tried switching out the DP cable, unplugging the monitor's power cable for 1/2/3/4/5 minutes, and plugging into a different DP port on the GPU - nothing changes. I reinstalled Win10 to see if that might help out, and even tried Win7, but nothing seems to allow me to enable my ASUS monitor.

Any ideas? '); }
Date: Jan 12, 2018   


Last videos:

Steelseries Rival 600
Steelseries Rival 600
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Replacing Nvidia 980M with GTX 1070
Instrumental request :)
Instrumental request :)
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Occasional problem with YouTube on desktop Windows
Pump Resivour
Pump Resivour
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
production-frontend
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more