Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Computer Components » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Samsung 840 EVO Firmware EXT0BB6Q: No more RAPID mode?

Storage Forum - www.tomshardware.co.uk
I just updated my Samsung 840 EVO to firmware EXT0BB6Q and was immediately greeted with problems. I did it using magician, which had me disable Rapid mode to flash, and then it began its process and turned off. I turned my PC back on, and it would no longer flash. I did this a couple times to no avail and then I was greeted with a " Previous boot failed do you want to start without quick boot (which I have had enabled in BIOS). I said sure why not, and viola it worked after doing a start-up repair (actually after trying it 2 times with it enabled). So now I'm in magician, and I have the updated firmware number, the new Data security options, and actually much better IOPS (with marginally worse Read/Write). I go to RAPID Mode and there is no disk for me to select in the drop down and enable RAPID mode. Has it been disabled? Or is it always on? Anyone have similar problems? Figured I'd ask you guys, the best forum on the web.
Date: Dec 10, 2013   


Last videos:

Acoustic Delay-line Memory
Acoustic Delay-line Memory
Fake temps? Skeptic of SC new build
Fake temps? Skeptic of SC new build
Nice review on 8600k
Nice review on 8600k
VEGA 64 FPS
VEGA 64 FPS
internet growth question
internet growth question
Intel Optane 900d
Intel Optane 900d
Old Machine Mod
Old Machine Mod
Thermal paste 'upgrade' to GPU's...worth the hassle?
Thermal paste 'upgrade' to GPU's...worth the hassle?

Cars ·
Travel ·
production-frontend