Forumsee logo
Forumsee » Hardware » Computer Components » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Problems Using DBAN

CPUs Forum - www.tomshardware.co.uk
Hi everyone - not sure if this is the right forum to publish this question, but here goes....

I'm using DBAN on an old hard drive - I start the process, and about 10 minutes into it my monitor goes blank, and nothing will wake it up. If I turn off the monitor and turn it back on, I get a "No Signal" message - so I cannot monitor the status of the wiping.

Also - this is probably related, but not sure why - when the monitor goes dark, the fan on the computer goes into high gear.

The computer is a Dell XPS 420, the monitor is Acer (let me know if you need other specs) - any ideas what is causing this, and how to fix it?

Thanks,

Tom
Date: Dec 31, 2013   



Last videos:

Have had loud buzzing come through my mic for months. Really need help fixing this issue.
Have had loud buzzing come through my mic for months. Really need help fixing this issue.
Buggy Samsung 950 Pro or just M.2 drives in a nutshell?
Buggy Samsung 950 Pro or just M.2 drives in a nutshell?
FENIKS ESSENCE- Worlds Best Desktop Speakers for 1500$?
FENIKS ESSENCE- Worlds Best Desktop Speakers for 1500$?
Crowfall videos & open beta...
Crowfall videos & open beta...
Crowfall videos & open beta...
Crowfall videos & open beta...
Crowfall videos & open beta...
Crowfall videos & open beta...
Ashes of the Singularity Multi-GPU Tech Analysis
Ashes of the Singularity Multi-GPU Tech Analysis
PSU making odd clicking sound as i shut down
PSU making odd clicking sound as i shut down

Cars ·
Travel ·
production-frontend